fbpx

Testimonials

Testimonials

Daphne

Daphne had al meer dan 30 jaar last van RSI klachten. PC werk gin bijna niet meer en in haar onderneming liep ze continu tegen haar pijnbeperking aan. Nu heeft ze eindelijk de manier gevonden om haar klachten te laten verdwijnen en zelf de regie te krijgen over spanning in de spieren. 

Hennie

Hennie is helemaal pijnvrij na 8 jaar elke dag pijn te hebben gehad. Het PRM traject liet haar weer een blij mens zijn!

Kees Jan

Kees-Jan heeft na 6 jaar eindelijk zijn brandende pijn tussen zijn schouderbladen on der controle. Geen pijnlijke fysio of chiropractor behandelingen meer voor hem! Check zijn resultaat hier:

Chantal

Chantal had al 1,5 jaar last van een Frozen Shoulder. De fysiotherapeut en de chiropractor gaven geen resultaat. De PRM gaf wel het resultaat! 

Karin

Karin had een chronische pijn bij haar schouderblad en een chronische vermoeidheid. Beide heeft ze volledig aangepakt met de PRM. Zie haar verhaal en haar super gave resultaat!

Taco Splinter

Taco Splinter

Therapeut

Aangenaam, mijn naam is Taco en ik wil je graag wat vertellen over mijzelf en mijn werk met de Triggerpoint Reset Methode.   

Samen met mijn vriendin, onze 2 schatten van kinderen en meneer Splinter de kat, wonen wij met veel plezier al meer dan 15 jaar in het altijd mooie Amersfoort.   

Sinds 2008 werk ik als fysio, manueel- en bindweefsel therapeut. Na 8 jaar in loondienst te hebben gewerkt bij een particuliere praktijk in Amersfoort, ben ik in 2016 mijn eigen praktijk begonnen in De Bilt. Na 5 jaar als zelfstandig in De Bilt ben ik in 2021 verder gegaan met werken in mijn nieuwe praktijk in Amersfoort.

De vrijheid om als ondernemer te bepalen wanneer ik werk maar vooral ook hoe ik werk, gaf mij een enorme boost om mijn toekomst zelf uit te stippelen. Zelf te kiezen voor de opleidingen, kennis en methodes waar ik echt energie en power van krijg.