fbpx

Pijnvrij met Totaal Therapie Splinter

Meld je aan voor het gratis webinar.

Na je aanmelding krijg je direct toegang tot het webinar. Je kunt het webinar op jouw eigen tijd bekijken.

Triggerpoint

Je gaat leren wat een triggerpoint is waar deze
vandaan kan komen. Ook leer je waarom de
triggerpoint niet altijd weg blijft na een behandeling, of waarom hij weer terug komt.

Verschillende pijnen

Ik ga je vertellen wat voor soorten pijn een triggerpoint kan geven. En wat je daar uit af kan leiden.
Ook zal ik je vertellen hier wel of juist niet mee moet doen.

Een holistische benadering.

Ik ga je vertellen dat er meer is dan alleen de fysieke behandeling van de triggerpoint.

Wat zegt de pijn?

Wat verteld de pijn jou? Dit kan van alles zijn, hier ga je achter komen in het webinar. Je leert welke link er kan zijn mbt jouw pijn. En met de Triggerpoint Reset Methode kan je deze link helemaal weg nemen en zo jouw fysieke klachten oplossen.

Wat is de TRM?

Ik ga je vertellen hoe de Triggerpoint Reset Methode werkt. Ook zal je horen of het waardevolle traject voor jouw pijnklachten van toepassing kan zijn.

Welke klachten behandeld de TRM

Je zal een flinke lijst zien met allemaal pijnklachten die te behandelen zijn middels de Triggerpoint Reset Methode.

Taco Splinter

Taco Splinter

Therapeut

Aangenaam, mijn naam is Taco en ik wil je graag wat vertellen over mijzelf en mijn werk met de Triggerpoint Reset Methode.

Samen met mijn vriendin, onze 2 schatten van kinderen en meneer Splinter de kat, wonen wij met veel plezier al meer dan 15 jaar in het altijd mooie Amersfoort.

Sinds 2008 werk ik als fysio, manueel- en bindweefsel therapeut. Na 8 jaar in loondienst te hebben gewerkt bij een particuliere praktijk in Amersfoort, ben ik in 2016 mijn eigen praktijk begonnen in De Bilt.

De vrijheid om als ondernemer te bepalen wanneer ik werk maar vooral ook hoe ik werk, gaf mij een enorme boost om mijn toekomst zelf uit te stippelen. Zelf te kiezen voor de opleidingen, kennis en methodes waar ik echt energie en power van krijg.

Testimonials

Testimonials
Karin.

Karin.

Nek, rug en schouder klachten

Een half jaar lang rug nek en schouder klachten. Samen met heel veel vermoeidheid. Karin kon niet werken in haar praktijk. Maar nu helemaal klachten vrij en vol energie!
Klik hier voor de volledige testimonial.

Bart.

Bart.

Al 1,5 jaar een Frozen Schouder

 

Al 1,5 jaar lopende met een frozen shoulder. Geen therapie hielp, ook de injectie van de orthopeed gaf geen verlichting. In twee behandeling ging de schouder van van Bart van net zijwaarts tot ver boven zijn hoofd!

Hennie.

Hennie.

Nek klachten

Na 8 jaar eindelijk verlost van haar nekklachten. Slaap problemen en energie tekort. Ondanks de gediagnostiseerd artrose in de nek van Hennie is ze klachtenvrij en heeft ze de controle terug over haar lijf.
Bekijk hier Hennie's verhaal. 

Chantal.

Chantal.

Al 2 jaar een Frozen Schouder

 

Na twee jaar zat er gaan vooruitgang meer in de schouder van Chantal. De Frozen Shoulder ging gewoon niet verder dan zijwaarts. De injecties, chriropractor en fysio hielpen niets meer. In twee behandelingen ging de schouder 80 graden verder omhoog dan deze in twee jaar geweest is.
Meer over Chantal.

Mariette

Mariette

Hoofdpijn en Frozen shoulder

Mariette heeft na jaren lange aanhoudende klachten geen hoofdpijn of duizeligheid meer. Een schouder die weer volledig pijnvrij kan bewegen. Ze heeft haar leven terug.

Meld je aan voor het gratis webinar.

Na je aanmelding krijg je direct toegang tot het webinar. Je kunt het webinar op jouw eigen tijd bekijken.